lauantai 28. kesäkuuta 2008

Puikot heräävät horroksesta

Pikkuhiljaa alkaa taas neulomiskipinä syttyä täyteen paloon ( tämä voi olla vaarallista ). Halusin jonkunlaisen äitiysneuleen ja aloitin Spektristä Modan 3/06 ohjetta muunnellen topin jo aikaa sitten. Toinen kappale on jo valmiina, mutta sitten eksyin kioskin lehtihyllylle josta löytyi VK spring/summer 08. Siinä oli tuo ihanainen paita.
Lankana Rowanin Bamboo tape.



Lankaa ei kauheasti Suomessa ole tarjolla, joten tutustuin ensimmäistä kertaa ulkomaalaiseen nettilankakauppaan ( Get knitted ) lähes kohtalokkain seuraamuksin. Mukaan ostoskoriin tarttui myös tämä Lana Grossan Mega boots sukkalanka, ruusukangas ja kassinsangat.



Työpaikka järjesti Tyky-matkan Pietariin huhtikuussa ja sieltä tarttui matkaan muutama kirja ja lehti. Koukussa virkkaukseen löytyi kirjakerhon alennusmyynnistä. Pahoittelen kuvan huonoa laatua.


keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Pitkän hiljaisuuden jälkeen

Vähän on aikaa viime blogauksesta vierähtänyt. Mitään ihmeempiä en kyllä aikaiseksi ole saanut. Mennyt vähän lepäillessä ja vatsaa kasvatellessa. Neulonta ja muulla käsityörintamalla ollut vaaarsiin hiljaista.


Viimeaikoina tullut harrasteltua pakollista syntymäpäiväleivontaa. Pojan 2- vuotis kakku, ja tietysti traktori.


Lisäpuuhana ollut kukkien kasvattelu. Sain tämän kiinanruusun jokunen vuosi sitten työkaverilta ja nyt se kukkii ensimmäistä kertaa kunnolla. Nuppuja varmaan viitisenkymmnetä ja kukat aivan upeita. Harmi että ne kestävät vain paripäivää, mutta onneksi kukintaa on kestänyt jo viikon verran.
Aikamoinen juoppo tämä komistus kyllä on.