sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Hyvää Uutta Vuotta!

Joulu mennä huristeli lujaa ohi ja nyt pakettien auettua voi paljastaa lahjaneulomukset täälläkin. Alkuun pikkumiehen puuhia. Näin saatiin aikaa kulumaan joulua odotellessa.


Sain kuin sainkin äidille Entrelac sock's it valmiiksi. Ohje on Socks socks socks kirjasta ja lankana Opal. Työ oli hidasta, mutta lopputulos kyllä palkitsi.


Veljelle tikuttelin Novitan Woolista Jacques Cousteau- pipon ja patenttikaulahuivin. Patenttia neuloin elämäni ensimmäistä kertaa. Näihinkin oltiin varsin tyytyväisiä molemmin puolin saajan sekä antajan taholta.


Miehen siskolle Opalista Evening stocking for a young lady Nancy Bushin Vingtage socks kirjasta. Tälläiset meinasin itsellenikin neuloa, mutta niihin lisään kyllä varteen pituutta.

Tuleva vuosi kolistelee jo nurkissa ja sormet syyhyävät omien neulomusten kimppuun. Joulujen välillä olen neulonut vanhoja keskeneräisyyksiä pois melko huonoin tuloksin. Ensivuodelle lisäsin myös kulutusmittarin ihan oman mielenkiinnon vuoksi.
Ja tämän talvisen kuvan myötä toivotan kaikille

Hyvää Uutta Vuotta 2009!

maanantai 15. joulukuuta 2008

Lisää lankaa, lisää kirjoja


Blogihiljaisuuteen on syynsä ja tässä he komeilevat.
Veljeksien kanssa riittää puuhaa. Pikkuisellakin tuli jo ensimäinen kuukausi täyteen lauantaina. Hui, kuinka se aika meneekin niin nopsaan.


Ajoittain blogeissa vilahtelee näitä "neulontanurkkaus" kuvia. Tässä tämä minun kasa. Keskeneräistä ja valmista sulassasovussa lankojen ja muun tilpehöörin kanssa.


Ja tässäpä näitä, joista jo otsikkokin huutelee. Olkea, Haavistoa ja keittokirjaa. Olki vaikuttaa varsin mainiolta kirjalta.


Titityyltä luksusta arkeen. Petrooli on Shibuin Merino kidiä, oranssi Schoppel wollen Reggaeta pikkupojan Villapöpiin, valkoinen BC Garnin Silkbloom Fino on värjäykseen ( jos vaan koskaan uskallan ), ja punainen on Araucanian Ranco solidia, josta jotkut sukat on tulossa itselle jahka tässä ehtii.

maanantai 8. joulukuuta 2008

Joulukuu on lankakuu


Tämä löytyi kioskin hyllystä ja pitihän se ostaa. Ihania neuleita, joskin mukaan mahtuu muutama kammovirityskin. Kannessa oleva pipo huutelee kutsuvasti.


Ja sitten sitä lankaa kauniissa aamuauringon paisteessa, joten sävyt ovat hieman "punastuneita". Tovesta tulee En pointe -tossut,
Alpakkaa ostin ihna muuten huvikseni ja valkoinen Fritids on värjäyspuuhiin ja sinisestä tulee hyshys juttuja. Langat ostin Tinttamarellista. Puikkojakin tilasin, mutta ne jäivät jälkitoimitukseen. Lankaa on tulossa myös Titityyltä, mutta niistä sitten myöhemmin jahka paketti saapuu.

Valmiit neuleet odottavat joulunjälkeistä aikaa, koska kaikki valmistuneet ovat hyshys -juttuja.