keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kirppiksellä


Kävin varaamassa pöydän paikalliselta kirppikseltä ja pitihän se kiertää läpi. Mukaan tarttuivat mm. vanha Kotiliesi vuoodelta -66, Aarikan askartelupusseja ja pari pitkääää vetoketujua. Kaikki aitoon kirppishintaan. Mielestäni kun hintataso on jossain määrin lähtenyt lapasesta.
Kotiliesi etenkin oli erittäin mielenkiintoinen kuten vanhat lehdet aina. Siteeraampa siis tässä hieman Eva Oittilan artikkelia Pölyjen Pyyhkiminen.

" Joka kerta ei pölyjä kannata pyyhkiä kovin perusteellisesti, vaan riittää , kun pölyt pyyhitään vapailta pinnoilta. Perusteellisempi pölyjen pyykiminen suoritetaan harvemmin, esimerkiksi kerran viikossa. Silloin siirretään kaikki pikkuesineet paikoiltaan ja pyyhitään pölyt myös niiden alta ja niistä. Perusteellisen pölyjen pyyhkimisen yhteydessä on syytä muistaa myös pystypinnat, ovien päällykset, lämpöpatterit, sähkökoskettimet ja muut helposti unohtuvat kohteet. "

Meillä taitaa olla aikapaljon helposti unohtuvia kohteita. Millonkahan viimeksi pyyhin pölyt edes noilta vapailta pinnoilta. ;D
Saa kauhistua! :D

Oli lehdessä neuleitakin. Peräti Mary Oljen ohjeita.
Näitä tahtoo lisää.

lauantai 18. huhtikuuta 2009

Hyvää syntymäpäivää!

Emmi! Hyvää syntymäpäivää! Lahjasi on tuoloillaan ;D


Itse juhlin eilen ja sain äidiltä lahjaksi mainion tiskirätin ja pukkopussin. Molemmat Virkkukoukkusen tuotteita.


Kevätpyörylä näyttää tällaiselta Clue 2 jälkeen. Pitsiaddit tulivat eilen ja kyllä kannatti, neulominen on ihan luksöösiä niillä. Varsinkin kun lanka ei jousta yhtään.
Lupaavalta näyttää myös huivin suhteen. Malli on tähänastisesti KA-U-NIS!

perjantai 17. huhtikuuta 2009

Kyllä täällä neulotaan

Vaikka on hiljasta pidellyt postauksissa. En vaan ole saanut aikaiseksi, siis polkkausaikaiseksi.
Kaivelin UFO laatikosta tommosen kirjoneuleen ja himohan siinä taas iski. Kokoajan tekisi mieli käydä tikuttelemassa parit kierrokset. Myönnetään: Olen outo!


Osallistuin myös Kristelin Sprintime swirl KALiin. Tässä minun pyörylän alkutaival. Tänään posti toi myös paremmat puikot, pitsi Addit.


Kävin ompelutarvike ostoksilla paikallisessa, ja löysin tällaiset ikivanhat puikot. 2 mm puikkoja on kyllä varastossa vaikka kuinka paljon, mutta pakkaus oli niin ihana. ( Joo, tiedetään kuva on väärin päin, mutta en jaksa enää käydä kikkailemaan )



torstai 9. huhtikuuta 2009

Miesainpaketin miesainpaketin


Aamulla postinainen koputti oveen ja toi tämän ihanaisen. Olin mukana Ravelryn suomalaisten vaidossa 40 € porukassa. Parikseni paljastui Tuulia ( IISO KIIITOS ) ja tässä sisältö. Lisäksi oli vielä vinopino erilaisia ohjeita, jotka uskoisin neulovani kaikki ( ei uskalla luvata liikoja niit on nii monta ). :D


Monenmoista lankaa on ja kaikki tosi ihania. Ja nuo sukkalangat rupes syyhyttämään heti!!
Kiitos vielä kerran sinulle Tuulia!

maanantai 6. huhtikuuta 2009

Talvista Huhtikuuta


Tuli sitten reilummasti tuota lunta. Ja lisää näyttää taivaalta tippuvan edelleen.
Ja sitten vasta se riemu ratkeaa kun tämä muuttuu loskaksi ja kuraksi!


Noh! Tehtiin pojan kanssa lumityöt vähän luovemmalla tavalla :D
Jos niitä neuleitakin sit joskus. Puikoilla on 3-vuotiaan Tomten ja joitainvanhojaeijaksamuistaa.