keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kirppiksellä


Kävin varaamassa pöydän paikalliselta kirppikseltä ja pitihän se kiertää läpi. Mukaan tarttuivat mm. vanha Kotiliesi vuoodelta -66, Aarikan askartelupusseja ja pari pitkääää vetoketujua. Kaikki aitoon kirppishintaan. Mielestäni kun hintataso on jossain määrin lähtenyt lapasesta.
Kotiliesi etenkin oli erittäin mielenkiintoinen kuten vanhat lehdet aina. Siteeraampa siis tässä hieman Eva Oittilan artikkelia Pölyjen Pyyhkiminen.

" Joka kerta ei pölyjä kannata pyyhkiä kovin perusteellisesti, vaan riittää , kun pölyt pyyhitään vapailta pinnoilta. Perusteellisempi pölyjen pyykiminen suoritetaan harvemmin, esimerkiksi kerran viikossa. Silloin siirretään kaikki pikkuesineet paikoiltaan ja pyyhitään pölyt myös niiden alta ja niistä. Perusteellisen pölyjen pyyhkimisen yhteydessä on syytä muistaa myös pystypinnat, ovien päällykset, lämpöpatterit, sähkökoskettimet ja muut helposti unohtuvat kohteet. "

Meillä taitaa olla aikapaljon helposti unohtuvia kohteita. Millonkahan viimeksi pyyhin pölyt edes noilta vapailta pinnoilta. ;D
Saa kauhistua! :D

Oli lehdessä neuleitakin. Peräti Mary Oljen ohjeita.
Näitä tahtoo lisää.

Ei kommentteja: