maanantai 18. tammikuuta 2010

Kirjahankintoja





Viimevuoden hankintoja kaikki, mutta ei ole vain tullut näitä vielä esiteltyä.
Päällimmäisenä pinossa Tsukiorin kolme aivan ihanaa ompelukirjaa. Syksyllä lainasin kirjastosta Ihanat mekot ja tunikat ja selattuani sen kertaalleen läpi halusin oman. Surffailtuani löysin myös lisää. Tarkka huomaa, että yksi on äitiysvaatteita käsittelevä, mutta ei, en ole raskaana vaan ostos oli ihan puhtaasti "sika säkissä" tuote. :D
Jean therapy on farkkukirja ja lähinnä inspiraatioksi hommattu.
Muuten ihan satunnaisia neulonta ja virkkailu teoksia. Romantic stylen ostin, jotta vihdoin saan oman Butterflyni (ravelry).
Ajan patinaa on aivan ihana vintage/tuunauskirja. Ja tonttukirja tuskin selityksiä kaipaa. Se tuli divarissa vastaan ja huuti suorastaan nimeäni.

EDIT: Jäi vielä tuo Käsityö. Virolainen käsityölehti jonka löysin paikallisen ruokakaupan lehtihyllystä joulun alla. Aivan mahtavuus. Tämän haluaisin jopa tilata, mutta lehdestä en ainakaan löytänyt tilaustietoja. Tietääkö kukaan saako tämän jostain myös kotiin kannettuna?

2 kommenttia:

Marja A kirjoitti...

Sama homma, itsekin tykkäsin lehdestä ja selasin myös kannesta kanteen löytämättä tilausyhteystietoja. Jos saat selville, miten lehteä voisi tilata, niin kerrothan minullekin.

Puputsi kirjoitti...

Ehkä sitä ei vielä saa, koska toi oli eka numero ja varmaan vähän testaavat suomalaisten kiinnostusta. Ite kans tykästyin lehteen hirmusti! Kerrankin käsityö käsittää muutakin kun pelkästään ompelun, neulomisen ja virkkaamisen!

Mut joo, kertokaa mulle kans, jos keksitte, että sitä voi tilata. Vois harkita.