maanantai 3. marraskuuta 2008

Värileikkejä


Isänpäivä on ensi sunnuntaina ja pistin pikkutaitelijan töihin. Sormivärit oli ensin vähän jännittävät, mutta alku kankeuden jälkeen taiteilijamme pääsi kyllä varsin hyvään vauhtiin.


Bodypainting oli vaan vähän mielenkiintoisempaa kun varsinainen paperin maalaaminen.


Männäviikolla tein myös pieniä värjäilyhommia. Tässä ensimmäisenä komeilee "koiranoksennus". Koolaideilla värjäilin ja testasin pätkärääkkiä ja sitähän tuli.


Tämä keltaoranssi sensijaan onnistui mainiosti.


Nämä kasvivärjäilyt tein tuossa n. kuukausi sitten. Liemenhän olin jo keittänyt sananjaloista hyvissäajoin kesällä edellisen värjäyskerran yhteydessä. Siellä ne liemet muhivat kannen alla rauhassa koko kesän ja alkusyksyn. Haju oli melkoinen, mutta rohkeasti laitoin langat sekaan ja komeaahan niistä tuli. Liemi oli yllättävänkin punaista, mutta loputulos vihertävän ruskea. Puretin kuparilla ja alunalla samanaikaisesti. Langat ovat Novitan Floricaa ja Woolia.


Ja tässä itse emäntä. Viimeviikon olen riehunut siivous- ja leivontahommissa, jotta tämä kupla joskus puhkeaisi ja näkisi päivänvalon, mutta mitään viitettä ulostulosta ei ole näkynyt. Eräpäivä umpeutuu tulevana torstaina.

Ei kommentteja: