sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Huopaa ja sellasta


Iski hillitön vimma neuloa pesukoneeseen juttuja. Kaikki lähti noista takana olevista En pointe - tossuista. Löysin kätköistä pari kerää merinovillaa ( jostain kestovaippakaupasta ) ja päätin pistää tossut puikoille. Niistä innostuttuani virkkailin myös kassin ja tossut. Punaiset tossut kyllä näyttivät ennen huovutusta siltä, että metsään menee ja reilusti.


Balleriinoihin olen varsin tyytyväinen. Kuvaushetkellä ei vielä nappeja, mutta ajaahan ne puikot saman asian ;) Tykkään!


Malli: En pointe -tossut, Ilu
Lanka: jotain ohutta merinovillaa
Puikot: 3,25
Kulutus: 37g


Malli: Felted DROPS slippers in ”Eskimo”
Puikot: 8
Lanka: Novita Huopanen
Kulutus: 83 g

Ja tämmöset niistä sitten tuli. Ihan kelpo tossut, vaikka mies ei uskonut niiden mahtuvan jalkaan kun ongin ne pesukoneesta. Laitoin märkänä suoraan jalkaan venymään ja istuvat kuin toinen iho.


Ja vihdoinkin! Vihervaara on valmis. Syvältä olevasta ilmeestä huolimatta pidän kovasti lopputuloksesta. Alkuun tuntui, että tästä tulee silkkaa peltiä, mutta lopputulos on varsin miellyttävän jämäkkä. Passeli välikausi tahi paukkupakkas - vaate.



Malli: Vihervaara -huppari, Vogue knitting, Fall 2008 ( Ravelry -linkki )
Lanka: Novita Mambo
Puikot: 6
Kulutus: 875g


Ja lopuksi rumakuva vanhuksesta. Tulihan se valmiiksi viimein. Ja ihan käyttöön on mennyt. Ei tällä juhliin passaa mennä, mutta menee varsin mainiosti rispaantuneiden verkkareiden kanssa kotona hiipiessä ;D



Malli: Moda 1 / 04
Lanka: Novita Samos
Puikot: 5



Ei kommentteja: